2016 04 27 05 alvocatLes meves dues passions són el veganisme, un estil de vida, i el llenguatge i la comunicació humana. El que em mou és aconseguir gaudir d’una vida plena, simple, minimalista, sostenible, ètica, creativa, natural… un canvi individual que es tradueix en un canvi social.

Les meves activitats combinen diferents passions, que des d’una mirada externa poden semblar desconnectades, però que en realitat es retroalimenten perfectament: humanisme, holisme, minimalisme, veganisme, cultura, llengües, gastronomia, nutrició, salut, canvi, col·laboració, xarxa, comunitat…!

VEGANISME, UN ESTIL DE VIDA

Alimentar-te saludablement i cuinar van de la mà. Necessites elaborar els teus plats per poder gaudir d’una alimentació natural i al teu gust. De vegades, desconeixem com fer-ho, quines tècniques culinàries, quins ingredients posar, per quines propietats i motius o fem… Per aconseguir-ho, ofereixo acompanyar-te en el procés d’aprenentatge des de saber escollir els aliments fins a cuinar-los tot parlant dels beneficis i virtuts dels plats que elaborem.

La meva visió sobre la salut i la nutrició està regida per un estil de vida vegà, sostenible, de proximitat i senzill. En altres paraules, no necessitem cap aliment que provingui del patiment animal ni de malmetre el planeta, els ingredients que escollim són els que trobem a les botigues del barri i les tècniques culinàries són ràpides i simples. Per al dia a dia, necessitem fer compres i elaborar plats que no ens ocupin gaire estona, així que optimitzarem el temps i crearem àpats que compleixin les tres S: simples, saludables i saborosos.

Et puc ajudar també si estàs en alguna època de la vida especial com pot ser l’embaràs, la lactància o amb l’alimentació dels fills petits. També si estàs fent una transició cap al vegetarianisme o veganisme, disminuint el consum de carn, lactis, ous, i no saps ben bé per què substituir-los. Encara més, us puc ajudar en la transició cap al crudiveganisme o alimentació viva, encara que vulgueu només incrementar el consum d’aliments crus en alguns dels vostres àpats. L’alimentació vegana ben equilibrada és ideal per a tothom i és deliciosa. L’alimentació crudivegana també és molt interessant i sorprenent.

Tallers que imparteixo

A la carta

LOGOPÈDIA INFANTIL (0-6 anys)

El llenguatge i el joc amb els nostres fills

El llenguatge i els contes amb els nostres fills