Alimentar-te saludablement i cuinar van de la mà. Necessites elaborar els teus plats per poder gaudir d’una alimentació natural i al teu gust. De vegades, desconeixem com fer-ho, quines tècniques culinàries, quins ingredients posar, per quines propietats i motius o fem… Per aconseguir-ho, ofereixo acompanyar-te en el procés d’aprenentatge des de saber escollir els aliments fins a cuinar-los tot parlant dels beneficis i virtuts dels plats que elaborem.

La meva visió sobre la salut i la nutrició està regida per un estil de vida vegà, sostenible, de proximitat i senzill. En altres paraules, no necessitem cap aliment que provingui del patiment animal ni de malmetre el planeta, els ingredients que escollim són els que trobem a les botigues del barri i les tècniques culinàries són ràpides i simples. Per al dia a dia, necessitem fer compres i elaborar plats que no ens ocupin gaire estona, així que optimitzarem el temps i crearem àpats que compleixin les tres S: simples, saludables i saborosos.

Et puc ajudar també si estàs en alguna època de la vida especial com pot ser l’embaràs, la lactància o amb l’alimentació dels fills petits. També si estàs fent una transició cap al vegetarianisme o veganisme, disminuint el consum de carn, lactis, ous, i no saps ben bé per què substituir-los. Encara més, us puc ajudar en la transició cap al crudiveganisme o alimentació viva, encara que vulgueu només incrementar el consum d’aliments crus en alguns dels vostres àpats. L’alimentació vegana ben equilibrada és ideal per a tothom i és deliciosa. L’alimentació crudivegana també és molt interessant i sorprenent.

No dubtis a posar-te en contacte amb mi i parlem de quines són les teves necessitats. Mentrestant, fes una volta per la web, llegint les entrades del blog, mirant les receptes que tinc publicades i sabent una mica més sobre mi i a través dels serveis que ofereixo.