foto alimentació petits de la casaEl primer any i mig de la vida d’un nadó és crucial pel que fa la nutrició i és un temps en què els pares poden experimentar una barreja d’emoció i dubtes. En aquesta xerrada aportarem informació i orientacions sobre com hauria de ser una alimentació saludable i nutritiva per als més petits de la casa (a partir de 6 mesos d’edat quan probablement comencen amb l’alimentació complementària), així com donarem idees de menús, receptes i preparacions fàcils i ràpides amb aliments reals i naturals per fer a casa.

En aquesta sessió parlarem de quines són les tries més adequades, quines preparacions, quins mètodes de cocció. Quins menjars podem preparar que siguin simples i saludables, nutritius i deliciosos, per l’esmorzar, dinar, berenar i sopar. I també veurem quins avantatges i importància tenen les diferents textures, consistències i combinacions pel que fa el desenvolupament del nen.

Aquesta xerrada està pensada per als pares que ja coneixen el mètode d’alimentació autoregulada pel nadó (xerrada que ofereix Somriure) i també per als qui han començat donant farinetes i estan fent o ja han fet la transició cap als sòlids. Oferirem una petita degustació d’algunes de les preparacions de què parlarem a la sessió.

També podeu consultar per un assessorament individualitzat.

Esdeveniments futurs:

***Xerrada “Alimentació vegetariana per als petits de la casa” a L’Hora Lliure, dimarts 16 de febrer a les 19 hores.

Esdeveniments passats:

***Xerrada-taller, amb petita degustació: Dissabte 6 de juny, de 10 a 13 a Somriure * Criança respectuosa.

Lectura recomanable amb molts enllaços a altres lectures interessants i relacionades: alimentació familiar, errors i solucions.