Logopèdia infantil (0-6 anys) Assessoraments individualitzats a pares sobre el llenguatge i la parla dels seus fills de 0 a 6 anys, on proporciono estratègies i pautes per ajudar a desenvolupar el llenguatge i la parla, valorant el nivell de desenvolupament i treballant a través d’activitats senzilles i quotidianes.

La creativitat i la bellesa del llenguatge Blog per compartir reflexions, pensaments, teories, sensacions, sentiments, dubtes, creacions… al voltant de l’apassionant món del llenguatge humà i de les llengües.

Veg geek Punt de trobada entre vegans i tots aquells qui esteu en transició cap al veganisme, un estil de vida que abraça la compassió i l’amor pels animals, pel mediambient i per nosaltres mateixos com a éssers humans.

Camden-Gràcia, serveis de traducció i correcció professional Parella nativa bilingüe català/castellà i natiu anglès que oferim traduccions i correccions ANG-CAT-ESP de textos ràpides, eficients i completes.

ActiLinguA: activitats i llengua i itineraris / 1 mes d’immersió lingüística, aprèn català/espanyol amb un mètode actiu.

El meu perfil a LinkedIn.