Instagram del Vida de sabor autèntic. 💚Vegan 🙏I want to inspire and help people go vegan 👶Vegan family 🆓Minimalist 🔡Translator English to Spanish and Catalan 📍

Facebook del Vida de sabor autèntic. Veganisme és un estil de vida segons el qual es respecta tots els animals i es rebutja el consum de productes obtinguts a través de l’ús o de la mort dels animals. Potser t’atrau la idea però no saps com començar o tens dubtes en el teu viatge. És molt més fàcil del que sembla i jo et puc ajudar en aquesta transició!

Logopèdia infantil (0-6 anys) Assessoraments individualitzats a pares sobre el llenguatge i la parla dels seus fills de 0 a 6 anys, on proporciono estratègies i pautes per ajudar a desenvolupar el llenguatge i la parla, valorant el nivell de desenvolupament i treballant a través d’activitats senzilles i quotidianes.

Camden-Gràcia, serveis de traducció i correcció professional Parella nativa bilingüe català/castellà i natiu anglès que oferim traduccions i correccions ANG-CAT-ESP de textos ràpides, eficients i completes.

La creativitat i la bellesa del llenguatge Blog per compartir reflexions, pensaments, teories, sensacions, sentiments, dubtes, creacions… al voltant de l’apassionant món del llenguatge humà i de les llengües.

El meu perfil a LinkedIn.