Vols conèixer persones amb gustos afins? Aquí teniu un punt de trobada entre vegans i tots aquells qui esteu en transició cap al veganisme, un estil de vida que abraça la compassió i l’amor pels animals, pel mediambient i per nosaltres mateixos com a éssers humans. Organitzo 3 grups/meetups per a vegans i per als interessats en el veganisme. Per passar bones estones, conèixer gent, esclarir dubtes i compartir experiències al voltant de la vida vegana, sovint tastant bon menjar vegà.

Cliqueu als enllaços de cada grup i afegiu-vos-hi per estar assabentats dels esdeveniments futurs!***

Vegan Spanish and Catalan Speakers of London. Aquest grup va néixer a Londres l’agots de 2016 com a punt de trobada entre vegans i interessants en el veganisme i poder-nos comunicar en espanyol i/o català, per als qui viuen o passen temporades a Londres, per a parlants nadius i per als qui volen practicar aquestes llengües.

Barcelona Vegan Meetup. Aquest grup va néixer a Barcelona l’octubre de 2015 com a punt de trobada per a vegans i per als qui esteu interessats en el veganisme. Un dissabte al mes organitzàvem el Barcelona Vegan Drinks. Vegan Drinks és una trobada per conèixer i trobar-se amb altres vegans (i aquells interessats/des en el veganisme). Vegan Drinks es dóna arreu del món, des de Nova York a Londres i des del 2015 a Barcelona! Les fundadores del grup som jo mateixa i The Vegan Word i comptem amb més de 1.000 persones! Actualment, els coorganitzadors estan fent moltes activitats ben eclèctiques i interessants.

first-barcelona-vegan-drinks2

Veg Geek. Aquest grup va néixer a Barcelona a principis del 2014 per crear una comunitat de persones que compartim dues passions: veganisme i llengua. Hem organitzat diferents esdeveniments que inclouen: classes de conversa en anglès sobre veganisme; intercanvis lingüistics parlant de veganisme; assessorament sobre veganisme (en català/castellà/anglès). També podeu fer M’agrada a la pàgina de Facebook. En aquests moments, aquest grup no està actiu.