20161018-sopar

Veganisme és un estil de vida segons el qual es respecta tots els animals, i es rebutja el consum de productes obtinguts a través de l’ús o de la mort dels animals. Potser t’atrau la idea però no saps com començar o com continuar si ja has començat el teu viatge. És molt més fàcil del que sembla i jo et puc ajudar en aquesta transició.

Des de 2012 sóc vegana (amb embaràs inclòs), crudivegana des del 2015!, vegetariana des del 2010, i vaig començar-me a plantejar moltes coses de la meva salut, la manera de menjar i de l’estil de vida, des de ben petita. Així que viscut moltes etapes i fases, i he llegit i m’he inspirat de molts altres. Durant el 2012 i 2013 vaig estudiar un curs de dietètica natural per seguir avançant en els meus coneixements. Des de l’estiu de 2015 sóc una entusiasta de l’alimentació crudivegana i viva.

 

En les sessions, individuals o en petits grups, parlarem de tot el que necessitis per aconseguir els teus objectius. Què significa alimentar-nos i quina relació té amb la nostra salut, aliments imprescindibles, com aconseguir objectius concrets de millora de salut, energia, pèrdua de pes. Especialment, m’agradarà ajudar-te si:

  • Vols fer una transició i/o consolidació en un estil de vida vegetarià, vegà o crudivegà desmuntant les tòpiques falses creences sobre carències de vitamines, minerals i proteïnes
  • Estàs en un moment tan important de la seva vida com és l’embaràs i la lactància
  • Tens ganes de donar el millor per a la teva família i als més petits de la casa introducció de l’alimentació complementària en el nadó i l’alimentació infantil
  • T’apassiona la cuina (o no tant!) i vols poder fer realitat la compaginació de treballar, tenir cura d’una família i alhora preparar plats nutricionalment complets, simples i deliciosos.
  • Descobrirem i crearem plats per al dia a dia, compartint receptes, quins són els millors esmorzars, dinars i sopars, amb aliments que s’han anat incorporant darrerament però que encara desconeixem una mica. Mireu la proposta de cuina terapèutica!
  • Vols saber sobre temes especialitzats com els conceptes d’alimentació crua i viva, d’aliments densos nutricionalment (nutrient dense), equilibri àcid-alcalí, i com tot això té un efecte directe en la nostra salut i el nostre benestar
  • Trucs per controlar l’ansietat del menjar, per cremar greix, per perdre pes, per apaivagar la gana… tot a través de l’alimentació sense recórrer a cap suplement nutricional. Sabrem llegir les etiquetes dels productes per poder fer millors compres. També, com superar l’addicció al menjar escombraries amb un mètode que trenca esquemes però que té tot el sentit: afegir versus treure.

Això i tot el que et faci falta per arribar allà on vols arribar. No dubtis a contactar amb mi per saber si te’n pots beneficiar!

També pots mirar més informació aquí sobre:

TALLERS

MEETUPS

CUINA TERAPÈUTICA

A LA CARTA