Ja ens trobem a la meitat de gener, un nou Veganuary ha començat. Mai no és tard unir-se a una causa bona si encara no ho heu fet. Veganuary va començar al Regne Unit el 2014 animant la gent que provés el veganisme durant el mes de gener. Les tres raons principals que citen per provar el veganisme són la reducció del sofriment dels animals, ajudar a conservar el planeta i millorar la salut personal. Però n’hi ha moltes raons més i les podeu experimentar vosaltres mateixos fent aquest repte. A la pàgina web hi trobareu tot de documents que us hi ajudaran: els perquès, un kit d’iniciació vegana, receptes i consells.

20161226 albaJo també us ajudaré! Llegiu-me per aquí i seguiu-me a les xarxes socials, Facebook i Instagram, on comparteixo receptes, consells, informacions, cada dia. L’any passat vaig estar fent el Veganuary i vaig escriure un parell de posts que podeu llegir aquí i aquí.

Des que ha començat el gener, a les xarxes he estat compartint alguns dels meus àpats, tant fets a casa com de diferents llocs de Barcelona i de Londres on es poden gaudir de deliciosos plats vegans. Aviat vull fer una actualització del meu estil d’alimentació, el qual fa cosa d’un any i mig va fer un gir cap a una alimentació quasi (o del tot a temporades) crudivegana, amb un predomini de fruites i verdures en el seu estat natural. Durant aquest temps he canviat força la meva manera de menjar, la qual ja era vegana amb un altíssim contingut de vegetals i sense aliments processats! Podeu trobar totes les entrades que he anat escrivint aquí: crudiveganisme i alimentació viva. També algunes de les meves receptes. Així que estigueu a l’aguait que aviat us explicaré què he estat fent durant els darrers temps.

No cal que sigueu crudivegans ni tan sols vegans per beneficiar-vos de tot el que comparteixo en el blog i en les xarxes. Us convido a tots que hi doneu una ullada, que en tragueu el que sigui més convenient per a vosaltres, allò que us ressoni més. Qualsevol canvi o incorporació que feu d’aquest estil de vida serà una suma en positiu per a la vostra salut i la salut del planeta, de debò, de tot cor.

Desitjo que gaudiu del viatge, del camí, dels moments de llibertat que assolireu, de la connexió que tindreu amb vosaltres mateixos, del saber que esteu contribuint cap al canvi que necessitem com a humanitat. Jo hi sóc, fa cinc anys (i més si comptem tot el temps anterior d’anar lentament despertant i coneixent la veritat). M’hi acompanyeu?

#veganuary #veganuary2017 #GoVegan #MakeTheConnection #PeaceOnEarth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *